מאת- אלינה רופין דיאטנית קלינית

מוס שוקולד דל פחמימות

מרכיבים:

  • 300 מ"ל שמנת להקצפה

  • כפית תמצית וניל

  • 2 חלמוני ביצה

  • קורט מחל

  • 100 גרם שוקולד מריר 85% מוצקי קקאו

הכנה:

1. להמיס את השוקולד במיקרוגל, 30 שניות, להוציא לערבב ולהחזיר ל 30 שניות נוספות

2. להקציף את הקצפת ביחד עם תמצית הווניל למרקם יציב.

3. בקערה נפרדת ערבבו את החלמונים יחד עם המלח.

4. לאחר שהשוקולד התקרר מעט הוסיפו את החלמונים לקערת השוקולד וערבבו היטב למרקם חלק.

5. הוסיפו בהדרגה 2 כפות קצפת כל פעם לתערובת וקפלו בעדינות עד לקבלת צבע אחיד.

6. העבירו לכלי הגשה וצננו כשעתיים במקרר.

7. לאחר קירור אפשר לפזר על המוס פירות יער או קוקוס קלוי.

בתיאבון!

 

 

קינוח קיטוגני keto dessert

שינוי גודל גופנים
ניגודיות
הזמנת תורים בקליק
Online appointments