fbpx

קיש גבינה ופסטו

מאת: 28/04/2019מתכונים

מתכון קל ומצוין לקיש גבינה ופסטו.

12 מנות, כל מנה מכילה 200 קלוריות, 2 גרם פחמימות, 1 גרם סיבים, 18 גרם שומן ו-11 גרם חלבון
המצרכים לבצק:
כוס קמח שקדים
כפית פסיליום
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
50 גרם חמאה מומסת
ביצה

הוראות הכנה:

מערבבים את החומרים היבשים, מוסיפים את החמאה והביצה.
מקררים 20 דקות.
מרדדים בין 2 ניירות אפייה, 
מעבירים לתבנית עגולה (26) ומהדקים את הבצק לתחתית ולדפנות.

המצרכים למלית:
100 גר' גבינת פטה או בולגרית
כוס מוצרלה מגורדת
ביצה
פלפל שחור

מערבבים ומניחים על הבצק, בוזקים מעל פרמז'ן מגורד.
מכינים פסטו משתי כוסות בזיליקום טרי, חצי כוס גבינת פרמז'ן מגורדת, רבע כוס צנוברים,
וחצי כוס שמן זית ומניחים מעל (אפשר לקשט בצנוברים).
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.

בתיאבון!