fbpx

פיצה מוצרלה – הפיצה הקטוגנית הטעימה ביותר

מאת: 24/03/2019מתכונים

מתכון פשוט, טעים ומנצח, לפיצה דלת פחמימות מוצלחת במיוחד. המתכון של הדיאטנית שלנו עדינה בכר.

החומרים

150 גר' מוצרלה

כף אורגנו

ביצה אחת

4 כפות קמח שקדים

ירקות לקישוט: גמבה, עגבנייה, פטריות, ברוקולי

 

אופן ההכנה

לחמם תנור ל-180 מעלות.

בקערה יש לערבב מוצרלה ואורגנו, ולחמם במיקרו למשך דקה.

להוסיף ביצה ו-4 כפות קמח שקדים ולערבב היטב.

ללוש לבצק, לשטח על נייר אפיה, לקשט בירקות גמבה, עגבנייה, פטריות וברוקולי. לאפות למשך 20 דקות.

ניתן לפזר מעל גבינת פרמז'ן