פיצה מוצרלה – הפיצה הקטוגנית הטעימה ביותר

מאת: 24/03/2019מתכונים

מתכון פשוט, טעים ומנצח, לפיצה דלת פחמימות מוצלחת במיוחד. המתכון של הדיאטנית שלנו עדינה בכר.

החומרים

150 גר' מוצרלה

כף אורגנו

ביצה אחת

4 כפות קמח שקדים

ירקות לקישוט: גמבה, עגבנייה, פטריות, ברוקולי

 

אופן ההכנה

לחמם תנור ל-180 מעלות.

בקערה יש לערבב מוצרלה ואורגנו, ולחמם במיקרו למשך דקה.

להוסיף ביצה ו-4 כפות קמח שקדים ולערבב היטב.

ללוש לבצק, לשטח על נייר אפיה, לקשט בירקות גמבה, עגבנייה, פטריות וברוקולי. לאפות למשך 20 דקות.

ניתן לפזר מעל גבינת פרמז'ן

שינוי גודל גופנים
ניגודיות
הזמנת תורים בקליק
Online appointments