fbpx

עוף בקארי מוקרם

מאת: 24/03/2019מתכונים

עוף קצת אחרת, דל פחמימה ועשיר בטעם. מתכון מצוין של הדיאטנית שלנו עדינה בכר.

החומרים

3 יחידות חזה עוף במשקל 100 גר' כל אחת, מופשרות וחתוכות לרצועות

כפית פפריקה

כפית כורכום

כפית קארי

אבקת שום

מלח, פלפל

400 מ"ל קרם קוקוס

1/4 כוס שמן זית

 

אופן ההכנה

לתבל את רצועות חזה העוף בפפריקה, כורכום ושמן זית. לטגן במחבת שחוממה היטב מס' דקות ולהוציא לצלחת.

לחמם באותה מחבת שמן זית (לגרד את השאריות עם כף עץ), כפית קארי, אבקת שום, מלח ופלפל, להוסיף את השמנת, כשמבעבע להוסיף את העוף.