fbpx

מתכון לעוגת שוקולד פאדג' דלת פחמימות

מאת: 06/05/2018מתכונים

מתכון מעולה של הדיאטנית שלנו, עדינה בכר לעוגה טעימה, מרשימה וכמובן דלה בפחמימות. העוגה מתאימה במיוחד לאירועים מיוחדים כמו ימי הולדת וארוחות חג.

החומרים

  • 300 גר' שוקולד מריר (70% לפחות)
  • 250 גר' חמאה
  • 6 ביצים
  • 3 שקיות סטיביה
  • 250 גר' גבינת ריקוטה
  • מיכל שמנת להקצפה 38%
  • חופן אגוזי מלך

 

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-140 מעלות.
  • בבאן מרי ממיסים את השוקולד עם החמאה, השמנת והסטיביה.
  • מקציפים את הביצים עם הסוכר עד שהם משלשים את נפחם (לוקח הרבה זמן, התערובת הופכת בהירה ותפוחה).
  • מקפלים את שתי התערובות.
  • מקציפים את השמנת עם הריקוטה ומערבבים הכל יחד.
  • מעבירים לתבנית אפייה ואופים למשך 25 דקות ב-140 מעלות עם קערת מים בתחתית התנור.
  • מקשטים באגוזי מלך.

 

בתיאבון!