fbpx

מתכון לזוקיני פסטה

מאת: 26/06/2018מתכונים

פסטה דלת פחמימות מזוקיני טריים ורעננים.

החומרים

  • 3 קישואים
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית רוטב פסטו
  • 1/3 כוס שמנת לבישול 15%
  • 1/4 כוס פרמז'ן מגורד
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

  • לשטוף היטב את הקישואים, לפרוס עם קולפן לקבלת רצועות ארוכות ודקות.
  • להניח בקערה עם מים רותחים ל-5 דקות.
  • לסנן ולייבש את הזוקיני.
  • לחמם במחבת את השמן להוסיף פסטו ושמנת ולהביא לרתיחה. להוסיף את הקישואים, לפזר מעל את הפרמז'ן, לטעום ולשפר תיבול ולהסיר מהאש.
  • ניתן להכין גם כל רוטב אחר שאוהבים.